Alizee Froment header

Voorverkoop van start!

De kaartverkoop voor Horse Event is vandaag van start gegaan. Om dat te vieren ontvang je de hele maand juni een unieke vroegboekkorting van maar liefst € 7,50 per kaartje.

Voor iedere paardenliefhebber is wat wils op Horse Event. De afgelopen jaren is het aantal jeugdige paardenliefhebbers en recreanten flink gegroeid, maar op de nieuwe locatie zijn er ook voor paardensporters en ondernemers nieuwe programmaonderdelen ontwikkeld. Iedere doelgroep heeft zijn eigen event area met een leuk en afwisselend programma op het juiste niveau. Ook kun je eindeloos shoppen bij ruim tweehonderd winkeltjes die veelzijdige producten en de nieuwste innovaties presenteren.

Nieuw: avondkaart
Nieuw dit jaar is de avondkaart die op vrijdag en zaterdag toegang biedt tot Horse Event van 16.30 tot 20.00 uur. Kosten voor een avondkaart bedragen voor volwassenen € 20,50 en voor jongeren van 6 tot 12 jaar € 17,50 exclusief servicekosten en zolang de voorraad strekt. Horse Event is op vrijdag en zaterdag geopend van 09.30 uur tot 20.00 uur en op zondag van 09.30 uur tot 18.00 uur.

Klik hier voor meer informatie en de kaartverkoop.