De Gemechaniseerde Brigade
Mennen (2)
Bianca Schoenmakers (1)

Veelgestelde vragen

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Zijn er kluisjes aanwezig?

Ja! Er zijn tijdens Horse Event kluisjes aanwezig. De kluisjes hebben de afmetingen van H36 * B25 * D50 cm en zijn van een pincode voorzien. Er hoeft geen borg betaald te worden voor het huren van een locker.

Op de dag van jouw bezoek reserveer je eenvoudig in de ochtend jouw locker via deze website. Gebruik hiervoor de eventcode 9876 in. De betaling geschiedt via iDEAL, PayPal of creditcard. De kosten zijn: 1 dag = 6,- euro | 2 dagen = 11,- euro | 3 dagen = 15,- euro

Mag ik fotograferen op Horse Event?

Foto’s die tijdens Horse Event gemaakt zijn voor eigen gebruik mogen niet commercieel gebruikt worden. Horse Event heeft een eigen fotograaf waar je desgewenst foto’s kunt bestellen.

Is Horse Event toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers?

Voor mindervalide bezoekers en rolstoelgebruikers is Horse Event toegankelijk. De Horse Event medewerkers zorgen graag voor een goede plaats aan de pistes.

Met een mindervaliden parkeerkaart parkeer je nabij de hoofdingang. Volg de borden ‘P-bezoekers’ en leg je mindervaliden parkeerkaart goed zichtbaar onder de voorruit.

Mag mijn hond mee naar Horse Event?

Honden zijn welkom op Horse Event mits ze aangelijnd zijn en de hondenpoep opgeruimd wordt. Let op: je moet het inentingsbewijs van jouw hond kunnen tonen. Indien er een muilkorf-plicht geldt voor jouw hond, moet deze ook tijdens het evenement nageleefd worden. De organisatie heeft het recht loslopende honden en hun eigenaren buiten te sluiten van het evenement.

Wanneer is het programma bekend?

In de aanloop naar Horse Event worden vanaf mei wekelijks nieuwe programma-onderdelen bekendgemaakt. Medio augustus vind je het definitieve tijdschema van alle demonstraties, shows en clinics.

Hoe kom ik in het bezit van een actiecode?

Met een actiecode kun je een entreekaart bestellen met 20% korting (berekend over de kassaprijs). Actiecodes worden uitgegeven door diverse sponsoren en partners, zoals onder andere FNRS, KNHS, Bit en Bokt.nl.

Waar en vanaf wanneer kan ik entreekaarten bestellen?

Entreekaarten voor Horse Event 2019 zijn vanaf 14 september 2018 te bestellen via deze site. Wanneer jij jouw entreekaart bestelt vóór 1 oktober krijg je maar liefst € 7,50 early bird-korting. Entreekaarten zijn tevens verkrijgbaar aan de kassa, zolang de voorraad strekt.