EDS 2018

Test jouw paardenkennis tijdens de NHK Kennisquiz!

Op zondag 16 september kunnen jij en je vrienden/vriendinnen jullie paardenkennis testen tijdens de NHK Kennisquiz op Horse Event. De quiz vindt plaats in het KNHS Auditorium en duurt zo’n 45 min. Een aantal teams neemt het tegen elkaar op en strijden om een plek in de finale. Het team dat wint neemt een prachtig prijzenpakket met tegoedbonnen mee naar huis!

Wat zit er zoal in het prijzenpakket? *
– Tegoedbon: een keer bekappen of beslag door hoefsmid
– Tegoedbon: gebitsverzorging voor het paard
– Tegoedbon: sportmassage voor het paard
– Tegoedbon: fysiotherapiebehandeling voor het paard
– Tegoedbon: zadelpasservice
– Tegoedbon: twee influenza entingen
– Tegoedbon: Een nauwkeurige weging met onze mobiele paardenweegschaal, voor het hele team en hun paarden op 1 locatie naar keuze.

* Elke tegoedbon zit éénmaal in het prijzenpakket. De teamleden overleggen onderling wie welke tegoedbon verzilvert.

Hoe doe je mee?
Deelnemen aan de NHK Kennisquiz is heel eenvoudig. Stel een team samen van minimaal twee en maximaal vier personen. Stuur een mail naar info@horse-event.nl o.v.v. NHK Kennisquiz en vermeld daarin de namen en leeftijden van de spelers. Inschrijven kan tot en met 31 augustus.Aanmeldingen die na deze datum worden ingestuurd worden niet meer meegenomen.

Je krijgt vanzelf bericht als jouw team is geselecteerd. De teams die zijn geselecteerd ontvangen gratis toegang tot Horse Event op zondag 16 september. Begin september maken we bekend welke teams zijn geselecteerd.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Kennisquiz en jouw paardenkennis up-to-date te houden? Volg dan ook de Facebookpagina en Instagram-account van Nederlands Hippisch Kenniscentrum.