Marion Schreuder

Dressuur- en springcombinaties gezocht!

Voor vrijdag 14 september zijn wij nog op zoek naar enkele dressuur- en springcombinaties voor de clinic van Marion Schreuder. Sinds januari 2018 is Marion Schreuder werkzaam bij de afdeling opleidingen van de KNHS. Op dit moment is de KNHS bezig met een hoop vernieuwingen binnen de diverse opleidingen die zij aanbieden. Marion Schreuder vertelt tijdens deze workshop welke veranderingen er worden doorgevoerd, en op welke wijze de opleidingen aansluiten bij het manegebedrijf. Naast het informatieve deel, toont Marion Schreuder vooral praktijkvoorbeelden tijdens deze workshop.

Meedoen?
Voor de clinic van Marion Schreuder op vrijdagmiddag zoeken wij maximaal vier springcombinaties. De ruiters moeten een leeftijd hebben van rond de 16 jaar en dienen minimaal een B/L parcours te kunnen springen.

Ook zijn wij voor de vrijdagmiddag op zoek naar maximaal 4 dressuurcombinaties. Ook hiervoor geldt een leeftijd van rond de 16 jaar en is M/Z dressuurniveau een vereiste.
Mail informatie over jezelf, je paard, jouw motivatie en een filmpje van het paard (tijdens het springen of dressuur rijden) naar info@horse-event.nl. De winnaars worden media augustus bekend gemaakt.