De Cantharel-Zomer paardenbeeld

Win een weekend weg met je paard

Altijd al eens met je paard uit logeren willen gaan? We verloten onder iedereen die een ticket heeft gekocht in de voorverkoop een arrangement voor twee personen en twee paarden bij Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel. Inclusief paardenstallen en een heerlijk ontbijt!

Paardenhotel De Cantharel heeft de Veluwe als achtertuin. Omgeven door de uitgestrekte natuur is het een heerlijke plek om er even helemaal uit de zijn. De gast logeert comfortabel in één van de hotelkamers. Het paard overnacht in één van de twaalf stallen of in de wei. Verschillende faciliteiten maken een verblijf voor gast en paard hier bijzonder prettig.

Vanaf de stallen loopt een pad via de moestuin rechtstreeks de Veluwse bossen in. De Cantharel is direct verbonden met het knooppuntennetwerk.

Hoe maak je kans? Tag op social media de persoon met wie jij zou willen gaan! Voorwaarde is wel dat je in bezit bent van een toegangsticket voor Horse Event 2017. Anders heeft het geen zin om te reageren. Heb jij nog geen ticket maar wil je in aanmerking komen voor het arrangement? Klik hier voor de ticketshop.