De Gemechaniseerde Brigade
Mennen (2)
Bianca Schoenmakers (1)

Veelgestelde vragen

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Mag ik fotograferen op Horse Event?

Foto’s die tijdens Horse Event gemaakt zijn voor eigen gebruik mogen niet commercieel gebruikt worden. Horse Event heeft een eigen fotograaf waar je desgewenst foto’s kunt bestellen.

Mag mijn hond mee naar Horse Event?

Honden zijn welkom op Horse Event mits ze aangelijnd zijn en de hondenpoep opgeruimd wordt. Let op: je moet het inentingsbewijs van jouw hond kunnen tonen. Indien er een muilkorf-plicht geldt voor jouw hond, moet deze ook tijdens het evenement nageleefd worden. De organisatie heeft het recht loslopende honden en hun eigenaren buiten te sluiten van het evenement.

Wanneer is het programma bekend?

In de aanloop naar Horse Event worden vanaf mei wekelijks nieuwe programma-onderdelen bekendgemaakt. Medio augustus vind je het definitieve tijdschema van alle demonstraties, shows en clinics.

Hoe kom ik in het bezit van een actiecode?

Met een actiecode kun je een entreekaart bestellen met 20% korting (berekend over de kassaprijs). Actiecodes worden uitgegeven door diverse sponsoren en partners, zoals onder andere FNRS, KNHS, Bit en Bokt.nl.

Waar en vanaf wanneer kan ik entreekaarten bestellen?

Entreekaarten voor Horse Event 2018 zijn vanaf 1 juni te bestellen via deze site. Wanneer jij jouw entreekaart bestelt in de maand juni krijg je maar liefst € 7,50 early bird-korting. Entreekaarten zijn tevens verkrijgbaar aan de kassa, zolang de voorraad strekt.