kittel-verkleind

Provincie Gelderland

Provincie

Wandelend door de prachtige bossen die onze provincie rijk is, op fiets, e-bike of paard op een van de vele paden, actief in zwembaden, hallen of op sportvelden of te paard door de velden en heide. Misschien wel als toeschouwer bij een van de vele evenementen of als deelnemer aan een side event. Sport is voor iedereen: jong, oud, top- of breedtesporter, met en zonder beperking.

Ook de komende jaren zet de provincie Gelderland in op grote sportevenementen. Gelderland zette zich al op de kaart met het WK Beachvolleybal en de Giro d’ Italia. Maar ook met Outdoor Gelderland, het WK Jonge Dressuurpaarden en het NK Dressuur. Het gaat bij deze evenementen niet alleen om topsport, maar ook om de side-events en de golf van enthousiasme en sportieve energie die van sport afstraalt.

 

 

“Ik ben bijzonder trots dat wij bij Horse Event betrokken zijn. Ondernemers uit deze regio en daarbuiten ontmoeten elkaar, nodigen hun relaties uit en genieten van topsport. Tal van side events worden georganiseerd om via diverse breedtesportactiviteiten de paardensport in Gelderland te stimuleren.  Als provincie dragen wij graag bij om dit prachtige evenement op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo mede mogelijk te maken.
Ook met paardensport halen we het beste uit Gelderland!”

Jan Markink
Gedeputeerde Sport provincie Gelderland