kittel-verkleind

Groenhorst Barneveld

AERES-Barneveld1

De beste hippische opleidingen vind je in Barneveld.
Al ruim 15 jaar verzorgt Groenhorst Barneveld hippische opleidingen op mbo-niveau. Sinds september 2014 is daar een nieuwe paardensportopleiding op het vernieuwde KNHS-centrum in Ermelo bijgekomen. Door de bestaande opleiding paardenhouderij uit te breiden met de sporttak, bereikt Groenhorst Barneveld paardensporters uit het hele land.
De campus van Groenhorst Barneveld vormt de locatie voor de theorievakken en het KNHS-centrum in Ermelo biedt onderdak aan de praktijkgerichte vakken. De paardensportopleiding kan gevolgd worden als dagopleiding (BOL) of als BBL-traject en laat studenten ruimte om actief mee te doen aan nationale- en/of internationale wedstrijden.

Voor professionals en plezierrijders biedt Cursuscentrum Dierverzorging (onderdeel van Groenhorst Barneveld) een aantal praktijkgerichte trainingen en cursussen op het gebied van paardenhouderij.

Zowel Groenhorst Barneveld als Cursuscentrum Dierverzorging zijn als mede-sponsor vertegenwoordigd op Horse Event. Daarnaast zijn er elke dag diverse clinics bij te wonen in onze Groenhorst Barneveld Piste. Zie hiervoor ook onze Facebookpagina!

Contact
Groenhorst Barneveld
088-0206100
info.barneveld@groenhorst.nl
www.groenhorstbarneveld.nl