kittel-verkleind

FNRS

FNRS1

De FNRS is de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Meer dan 400 paardenbedrijven zijn bij ons aangesloten. Dat betekent dat ze door onze kwaliteitskeuring zijn geweest en dat ze het veiligheidscertificaat van de Stichting Veilige Paardensport hebben. Hierdoor weet je zeker dat een FNRS-bedrijf de zaken goed voor elkaar heeft op het gebied van veiligheid en faciliteiten.

Paardrijden bij een FNRS-ruitersportcentrum
Als je gaat paardrijden bij een FNRS-ruitersportcentrum krijg je exclusief toegang tot de ruiteropleidingen van de KNHS. Er zijn opleidingen op het gebied van dressuur, springen, buitenrijden en mennen maar bijvoorbeeld ook op het gebied van voltige en western. Voor iedere discipline zijn theorieboeken en wedstrijdproeven samengesteld. De opleidingen zijn verdeeld in verschillende fases waarin je je rustig kan ontwikkelen, onder begeleiding van een goede instructeur.

Win met je foto
Om je kennis te laten maken met de FNRS-bedrijven en de KNHS-opleidingen staan de FNRS en KNHS tijdens Horse Event samen in een stand. En niet zomaar een stand: een super leuke photobooth. Kom een maffe foto maken en maak kans op te gekke prijzen!  De prijzen voor aangeboden door FNRS-bedrijven door heel het land, denk hierbij aan een eerste voltigeles, een mooie buitenrit of gewoon een leerzame privéles!

Standnummer: 192

Contact
FNRS
Postbus 3040
3850 CA Ermelo
088-0224300
www.fnrs.nl