kittel-verkleind

Deel II: kennismaking YouTubers

Hier maak je kennis met de tweede helft van de YouTubers die het hele weekend te vinden zijn op Horse Event. In dit bericht stellen de volgende personen zich voor; Freedomhorsess, LeanneAbigail, HoefWijzer, Romy Oudshoorn, Paardrijden met Plezier, Zaressa en Paard zoekt baas. Alle vloggers zijn te zien in de YouTube piste waar ze dagelijks leuke demonstraties geven. Elke dag tussen 12:00u en 14:00u is er de mogelijkheid om je grote idolen te ontmoeten tijdens de Meet&Greet.

Freedomhorsess
Megan Bakker en haar vier paarden Winnetou, Dandy, Boots en Diego vormen samen het showteam Lavitana. Megan doet vrijheidsdressuur, maar rijdt ook bitloos, zonder zadel en tuigloos met haar paarden. Haar hele paardenleven legt ze vast in leuke vlogs op haar YouTube kanaal.LeanneAbigail

Leanne van den Berg is 16 jaar en op haar YouTube kanaal ‘LeanneAbigail’ neemt Leanne haar volgers mee in haar dagelijkse leven met een eigen pony. Ze laat zien dat je veel meer dingen kan doen samen met je paard. Zo maakt ze vlogs over neckrope rijden, vrijheidsdressuur, paarden evenementen waar ze naartoe gaat en ze geeft allerlei tips en tricks in haar video’s.HoefWijzer

Fenna van Dam is achttien jaar en is ander half jaar actief als vlogger op haar YouTube kanaal HoefWijzer. Ze vlogt voornamelijk over haar pony Noura, maar ook over reviews van paardenproducten en andere leuke onderwerpen.

Romy Oudshoorn
Bit-vlogger Romy Oudshoorn is twintig jaar en vlogt op haar YouTube kanaal voornamelijk over haar drie paarden. Ze neemt haar kijkers mee in haar leven en dat van haar paarden.

Paardrijden met Plezier
Destiny is vlogger van haar YouTube kanaal Paardrijden met Plezier. Haar vlogs ontstonden eigenlijk als grap en ze had nooit verwacht dat ze meer dan 20.000 abonnees zou krijgen. In haar vlogs filmt ze haar paardenleven en laat ze haar liefde voor paarden zien.

Zaressa
Het YouTube kanaal Zaressa wordt beheert door Bit-vloggers Maartje en Nynke. De twee doen het liefste zo gek mogelijk met de paarden en zijn helemaal hunzelf. Het duo wil namelijk kijkers ervan overtuigen dat niets onmogelijk is als je er maar echt voor gaat.

Paard zoekt Baas
Carlijn en Sanne werken in een paardenopvang waar mishandelde en verwaarloosde paarden en pony’s worden opgevangen. Vanaf daar wordt er gezocht naar een nieuw plekje. In de vlogs op hun YouTube kanaal vertellen ze alles wat ze meemaken in hun dagelijks leven.